dinsdag 7 juni 2016

"Dit is de 'benefit' denk ik maar zo"


Tijdens de bijeenkomst van ZZP-netwerk Loosduinen deed Carol Timmermans (Voice and Movement) haar elevator pitch. Uiteraard op passievolle, enthousiaste wijze. Na de bijeenkomst poste ze nog dit mooie bericht in onze besloten Facebook Group:

"Hallo ZZP-netwerkers Loosduinen,

Super dat ik vandaag bij de bijeenkomst aanwezig mocht zijn en mijn pitch kon houden. Jammer dat ik niet het laatste uur kon blijven. Ik kijk uit naar de volgende keer. Zoals ik jullie vertelde heb ik afgelopen zaterdag de uitvoering van een bedrijfs theatershow in het Chassé Theater gehad. Graag wil ik met jullie delen wat de commercieel directeur (die zelf heeft meegedaan) als reactie heeft geschreven aan mij en mijn coaching team. Dit is 'Benefit' denk ik maar zo.

"'Lieve Carol, Annemie en Martin,

Wat een geweldige ervaring is dit! Ik zweef nog steeds op de kick van zaterdag! Jullie hebben ons perfect geholpen van idee, script, audities, repetities tot de echte show! De ervaring, rust en professionaliteit die jullie aan de groep meegeven is te gek. 

Ik heb me op een aantal momenten best wel zorgen gemaakt of het allemaal wel goed zou komen. Volgens mij ook verschillende keren aan jullie gevraagd? Jullie hebben ons perfect gelanceerd om er op het juiste moment te staan.

De beleving van het geven van een show is uniek en heeft mij echt oprecht emotioneel geraakt! En de groepsbeleving is echt zo intens. Maar wat me nog het meest verrast is dat die emotie zo mooi is overgekomen op het publiek. De reacties die we krijgen zijn hartverwarmend.

Ik spreek zonder twijfel voor het hele bedrijf dat we ons geen mooiere lancering van het nieuwe CED hadden kunnen voorstellen.
Wij zijn helden en dat hebben we geleerd van echte heldencoaches!'"


*'Benefit': naar aanleiding van de workshop 'Summer Sales Boost' van Marketsolutions. We leerden een bepaalde techniek waarbij we moesten stilstaan bij de 'benefit' van ons product, of onze dienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten