woensdag 7 juni 2017

9/06 Strawberry Full Moon Meditation

Heerlijk mediteren op het strand? Dan is Chris den Daas absoluut 'jouw man'! Deze sympathieke, ervaren mindfulness leraar (met rustgevende stem) neemt je mee naar het hart van... jezelf. Wat er nou met die 'aardbei' is? Dat licht hij jou hieronder toe!


Chris den Daas: "Deze volle maan wordt ook wel de 'Strawberry Full Moon' genoemd vanwege het feit dat tijdens deze volle maan, de maan zich op het verste punt van de aarde bevindt. De geleide Full Moon meditatie vindt zoals gewoonlijk plaats in de Haagse duinen, in de open lucht. We zullen ons dit keer focussen op het eenheidsbewustzijn, op de verbinding met Al dat is, het openen van het hartgebied. Ook is het een goede gelegenheid om het mannelijke met het vrouwelijke te verenigen. Deze vereniging vindt plaats op een diep niveau en kan gepaard gaan met emoties van gelukzaligheid. 

We verzamelen om 20.00 uur bij de duinopgang De Savornin Lohmanlaan/Laan van Poot. Voor de diehards is een duik in de Noordzee achteraf een optie!! Kijk voor meer info op: Meditation At the Beach"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten