donderdag 22 maart 2018

iQ Coaches zoekt met spoed: zelfstandig werkende Job- en Levenscoaches

iQ Coaches Nederland is met spoed op zoek naar zelfstandig werkende Job- en Levenscoaches die een zelfstandige iQ Coaches-praktijk willen beginnen.

iQ Coaches is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende Job- en Levenscoaches met vestigingen door het hele land. Om te voorkomen dat er wachtlijsten moeten worden ingesteld, is iQ Coaches dringend op zoek naar nieuwe coaches in verschillende regio’s.

iQ Coaches krijgt veel aanmeldingen van cliënten met autisme of ADHD, maar maakt ook graag kennis met coaches met andere specialismen.

Ben jij zelfstandig coach met een eigen praktijk of heb je ondernemersambities en wil je een eigen praktijk beginnen? Neem dan contact op met Nancy Heim-Krancher, regiomanager Den Haag/Rotterdam/Rijnmond via nheimkrancher@iqcoaches.nl, zodat zij jou kan informeren hoe je je kunt aanmelden voor een informatieavond. Het bijwonen van deze informatieavond is altijd de eerste stap in de selectieprocedure; zorg dus dat je erbij kunt zijn! Meer informatie op www.iqcoachworden.nl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten