vrijdag 6 april 2018

16/04 Doe mee met sales training '1, 2, 3, DEAL!'

Je bent recent gestart als zzp'er, of staat op de drempel hiervan. Met jouw kennis en kwaliteiten zit het wel goed. Je weet precies waarom jouw product of dienst van waarde is voor jouw doelgroep. Verlies geen tijd. Zet nog in april de puntjes op de 'i' als het gaat om acquisitie en netwerken. Leer hoe je een elevator pitch doet (en ook het 'waarom' achter jouw bedrijf te verwoorden), hoe je een gesprek voert met een potentiële klant en hoe je effectief kunt netwerken.

Een mooie website is niet alles... Als zelfstandig professional zul je jezelf ook op andere manieren laten zien. Vergroot je slagingskans. Breng zo snel mogelijk mond-tot-mondreclame tot stand, breid je netwerk stap voor stap uit en vergroot jouw toegevoegde waarde binnen je vakgebied of branche.

Is je interesse gewekt? Wil je hier graag dieper op in gaan? Geef je dan op voor de sales training '1, 2, 3, DEAL!' op maandag 16 april 2018 van 14.00 tot 17.00 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (centraal gelegen, nabij snelweg en DH CS).

Nu of nooit, trek de klanten aan die jij voor ogen hebt! Klik hier voor alle informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten