woensdag 9 januari 2019

21 januari: workshop 'Hartelijke ZZP Sales!' voor startende zzp'ers

Op maandag 21 januari van 14.00 tot 17.30 uur in Het Coachhuis (Raamweg 4, Den Haag) kun je meedoen met de workshop 'Hartelijke ZZP Sales!'. Je bent net gestart als zzp'er (of je overweegt het of begint helemaal overnieuw) en wil jezelf even 'sterk in de schoenen' zetten wat betreft jouw acquisitievaardigheden.

Het is altijd zonde om te zien wanneer een zelfstandig professional heel enthousiast en energiek begint, maar op een gegeven moment tot een stop komt omdat hij of zij zichzelf te weinig zichtbaar heeft gemaakt of niet goed heeft nagedacht wat zijn of haar aanbod zo uniek maakt en hoe dit het beste kan worden overgebracht op de betreffende doelgroep c.q. 'ideale klant'.

Laat 'jouw kaarsje' niet zomaar uitgaan en start gestaag en gefocust als zelfstandig ondernemer! Het is toch belangrijk dat je een gezonde basis creëert onder jouw bedrijf, liefst authentiek, vanuit je hart, op een natuurlijke manier. Want steeds moeten 'afdwingen' (of maar afwachten) kan op een gegeven moment nogal frustrerend en vermoeiend worden. Doe mee met deze compacte, interactieve workshop in klein groepsverband (max. 7-10). Leer samen met andere zzp'ers, inspireer elkaar, geef elkaar feedback!

KLIK HIER voor alle info en aanmelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten