donderdag 28 maart 2019

'Blijf niet hangen', kom netwerken op 2 april bij ZZP Loosduinen!

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie, zakelijke contacten, werk? Mis deze kans niet, en kom naar de negentiende bijeenkomst van ZZP Loosduinen op dinsdag 2 april van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.15) in de Abdijkerk, Willem III straat 40, 2552 BS Den Haag. De entree is gratis, drankjes voor eigen rekening. Meld je aan via zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator).

Blijf in beweging! Ben je recent gestart als zzp'er? Misschien voel je je dan nog niet echt 'zeker', ben je nog wat dingen voor jezelf aan het uitzoeken of durf je daarom nog niet voluit over jouw product of dienst te praten met anderen. Tóch is het dan belangrijk om erop uit te gaan. Je komt 'achter de keukentafel vandaan' en doet hoe dan ook inspiratie op tijdens bijvoorbeeld een netwerkbijeenkomst met ándere zzp'ers die -misschien vanuit ongeveer dezelfde situatie als jij- aan de weg timmeren met hun eigen bedrijf. Het is ongelooflijk hoeveel kennis en ervaring er dan aanwezig is.


Het scheelt ook dat wanneer je nu geen of weinig geld hebt om cursussen of workshops te volgen, je tijdens netwerkbijeenkomsten dezelfde kennis die jij nodig hebt kunt opdoen. En wat dat betekent voor anderen in de praktijk. Van hieruit kun je zelf weer jouw eigen plan trekken. Jij bepaalt natuurlijk wat jij wel of niet in jouw 'rugzak' stopt.


Stap uit je hoofd in 'de actie'
In jouw hoofd kan het allemaal leven, klopt het als een bus. Je bent ervan overtuigd dat jou product waardevol is. Dat is geweldig! Alleen kán het soms zijn dat we teveel in ons EIGEN hoofd zitten, analyseren we teveel of trekken we te snel conclusies. Het helpt flexibel en alert op kansen te blijven wanneer je óók het contact met andere ondernemers aangaat. Zij kunnen jou de informatie of inspiratie geven waar je nou nét naar zocht. Gun jezelf gewoon die kans!

Zzp'ers jouw doelgroep?
En ben je al een meer ervaren zelfstandig professional? Ook dan ben je van harte welkom. Misschien zijn (startende) zzp'ers jouw doelgroep en help je hen graag met bijvoorbeeld: websitebouw, grafisch ontwerp, business coaching, public relations enz.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten