dinsdag 15 januari 2019

'Inspirerende spreker' bij ZZP Loosduinen?

ZZP Loosduinen is een netwerk voor startende zzp'ers in Den Haag e.o. Bijeenkomsten worden steeds georganiseerd in Loosduinen, een van de stadsdelen in Den Haag (nabij Kijkduin strand). Maar als je buiten deze regio woont en een enthousiaste zzp'er bent, ben je natuurlijk ook gewoon van harte welkom!

Regelmatig ontvangt ZZP Loosduinen verzoekjes van 'inspirerende sprekers' voor ondernemers. Ben jij zo'n spreker of vertegenwoordig je zo iemand, kun je altijd contact opnemen via e-mailadres zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator). LET OP: ZZP Loosduinen geeft voorrang aan sprekers, workshopgevers etc. uit het netwerk. Daar dient het ook voor, als platform voor de deelnemers die:

- zichzelf (meer) zichtbaar willen maken;
- willen onderzoeken of hun product of dienst aansluit op de behoefte; en
- hiermee wellicht ook (direct) klanten verkrijgen of interessante samenwerkingspartners.

Elevator pitch van coach en adviseur Joke de Haan
Heb je géén interesse om actief deel te nemen aan het netwerk en wil je toch een keer komen spreken, maar ben je (vooralsnog) níet hiervoor specifiek uitgenodigd door Simone Bergmann (coördinator)? Dan wordt hiervoor een vergoeding gevraagd. Als spreker is het in deze tijd van 'personal branding' natuurlijk ook een commerciële kans om jezelf als ondernemer, adviseur, coach of schrijver van een boek te promoten.

De geldende vergoeding kun je bij Simone opvragen via zzploosduinen@gmail.com. De bijdrage wordt gebruikt om iets extra's te doen voor de betrokken deelnemers van het netwerk. ZZP Loosduinen is een vrijwillig, no-budget initiatief. De verschillende locaties waar bijeenkomsten van ZZP Loosduinen worden georganiseerd stellen hun ruimte kosteloos beschikbaar. Drankjes en versnaperingen zijn echter voor eigen rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten