vrijdag 11 januari 2019

Ook de ZZP Loosduinen FLITS! ontvangen? Stuur een bericht!

Eind januari wordt er weer een nieuwsbrief verstuurd naar alle + 150 deelnemers van ZZP Loosduinen. Wil jij deze ook ontvangen? Stuur een bericht naar zzploosduinen@gmail.com (Simone Bergmann, coördinator) en stel jezelf ook even voor. Wie ben je, wat doe je, waar woon je, hoe ben je bij ZZP Loosduinen terechtgekomen..?

ZZP Loosduinen is sinds najaar 2014 een netwerk van startende zzp'ers in Den Haag. De bijeenkomsten worden steeds in Loosduinen georganiseerd, vandaar de naam. Het is een vrijwillig initiatief gecoördineerd door Simone Bergmann, een allround communicatiespecialist met ook een eenmanszaak, Bergmann Media. Meer over de achtergrond van ZZP Loosduinen? Klik hier!


Het is nog niet bekend wanneer de eerste bijeenkomst van 2019 plaatsvindt, maar wil je alvast kennismaken met Simone, je bent van harte welkom bij Bergmann Media MEETUP! op vrijdag 1 februari tussen 10.00 en 11.30 uur in Het Coachhuis, Raamweg 4, Den Haag (nabij DH CS).

Sinds 2018 verzorgt Simone naast haar communicatiewerk ook coaching en workshops voor startende zzp'ers om bij te dragen aan hun slagingskans. De eerstvolgende workshop is op maandag 21 januari 2019 van 14.00 tot 17.30 uur, ook in Het Coachhuis, namelijk de salesworkshop 'Hartelijke ZZP Sales!'. Zin om erbij te zijn? Aan de slag met elevator pitch, commercieel luisteren (en 'koopsignalen' oppikken), effectief netwerken? Meld je snel aan. Het aantal plaatsen is beperkt. Klik hier voor alle informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten