Hoezó dit netwerk?

"Mooi om te zien hoe sommigen hun eigen grenzen weten te verruimen in zo'n gezelschap" (Renée Rijff, In de Lente)

"Het was een goede bijeenkomst en perfect geregisseerd door jou (Simone Bergmann), complimenten daarvoor"
(Peter ter Heegde, Ondernemen In Balans)

"Ik vond het een zeer geslaagde bijeenkomst. Het hapje was een beetje mijn pitch. Dank voor de gelegenheid" (Sylvia Huisman, Healthy Hapz)

"Het was weer zeer geslaagd en leerzaam!" (Jan Spijker, Spijkschrift)

"Je hebt iets moois opgezet" (Jolanda de Kok, JK Solutions)

"Veel passie en diepgang bij ZZP-netwerk Loosduinen" (B2B4 Escamp)

"Het was voor mij de eerste keer dat ik bij het ZZP-netwerk Loosduinen was. De pitches waren allemaal bijzonder. De workshop van Market Solutions zette ons aan het denken over hoe wij onze producten en diensten in de markt zetten. Iets om aan te werken in de zomermaanden. Ik verheug mij al op de volgende bijeenkomst van ZZP-netwerk Loosduinen" (Elisabeth Kaempffer, E.P. Professional Presentation)

"Ik vind dit écht een van de leukste netwerken, ik kom er altijd blij vandaan!" (Bianca Moolman, personal organizer)

"Bedankt voor deze bijeenkomst. Ik heb veel inspiratie en interessante contacten opgedaan!" (Ilse Mijnhart, sociaal ondernemer)

"Het was absoluut een constructieve bijeenkomst. Ik vind dat jij (Simone Bergmann) het fantastisch doet!" (Jeanne Caminada, Jeanne Presenteert)

"Uit contacten van dit netwerk (ZZP-netwerk Loosduinen!) en 15 maanden overleg, vorige week donderdag de opdracht voor onderzoek naar het oude Vredesteinkantoor aan de Oude Haagweg getekend" (Henk Slijp, HSlijp Advies)

"Wanneer is de volgende bijeenkomst?! Ik vind het erg gaaf, omdat je altijd wel nieuwe ideeën en inspratie opdoet en ook feedback krijgt" (Raymond Vrolijk, Vrolijk Internet Services)

"Ik vond het heel fijn om weer eens bij ZZP-netwerk Loosduinen te kunnen zijn; leuk contact kunnen leggen met andere ondernemers!! (...) Jij (Simone Bergmann) ook weer bedankt voor het feit dat je er altijd in slaagt om een positieve en open sfeer te creëren!" (Nancy Heim-Krancher, IQ Coaches)

"Wát een goed initiatief!!" (José Bosch, Manager Hofpas)


Wat we bij ZZP-netwerk Loosduinen verstaan onder 'netwerken'. Verwoord door
de deelnemers tijdens de bijeenkomst van 30 maart 2015.